Başkan Ösen: Somut vaatlerimizin karşılığını, sandıkta göreceğiz

Başkan Ösen: Somut vaatlerimizin karşılığını, sandıkta göreceğiz

Demokrasi ve Atılım Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Ortak Mutabakat Metnine ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Demokrasi ve Atılım Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, dün açıklanan Ortak Mutabakat Metnine ilişkin bir açıklama yaptı.

Ösen açıklamasında 22 eylem planında çözüm önerileri yayınladıklarını dile getirerek "Altılı Masanın ortaklarından biri olarak yarının Türkiyesi'ni birlikte inşa etmenin heyecanı içindeyiz. Dün kamuoyuyla paylaştığımız ekonomiden eğitime, hukuktan sağlığa 9 ana ve 75 alt başlıkta 2 bin 300’den fazla vaadin yer aldığı Ortak Mutabakat Metniyle birlikte seçim dönemine girmenin haklı gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kulandı.

whatsapp-image-2023-01-31-at-14-17-35.jpeg

Kamuoyu ve sokakta, Ortak Mutabakat Metnine çok pozitif algı oluştuğunu gördüklerini belirten Ösen, açıklamasının devamında "Kanaat önderlerinden, sivil toplum örgütlerine kadar pek çok kesimden destek mesajları alıyoruz. Üretilen politikaların, ilerici ve demokratik olduğu konusunda aldığımız yorumlar, çok doğru bir yerde olduğumuzu gösteriyor. DEVA Partisi, elini taşın altına koyarak yarının Türkiyesi'nde karar alıcı bir siyasi aktör olarak yerini almıştır. Gerek DEVA Partisi gerekse Altılı Masanın ortağı olarak sunduğumuz kapsamlı ve detaylı somut vaatlerimizin karşılığını, sandıkta göreceğimize inancımız tamdır" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.