BAŞKAN ÖZAKCAN ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ÖZAKCAN ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, bu kez Batı Gazi Bulvarı ve Hükümet Bulvarı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Özakcan esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Özakcan, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle esnaf ve vatandaşların bayramını da kutladı. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Başkan Özakcan, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, Pazar, dükkan dükkan esnafı gezen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hem sorunları dinledi hem de esnafa bol ve hayırlı kazanç diledi.
“VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR”
İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Özakcan, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Efeleri yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye çalışıyoruz. Esnafımız vazgeçilmezimizdir, ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu yaptığımız ziyaretler vesilesi ile esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlar; tüm sevdikleri ile birlikte sağlık,  huzur, mutluluk ve barış dolu bir bayram geçirmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.
“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”
Başkan Özakcan’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Batı Gazi Bulvarı ve Hükümet Bulvarı esnafı Başkan’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Özakcan’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu belirten esnaf, “Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.