BAŞKAN ÖZAKCAN TMMOB AYDIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZAKCAN TMMOB AYDIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Aydın şube başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelerek Efeler’i konuştu.

T.C. Efeler Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Belediye Başkan Yardımcısı O. Derya Tıkır, İmar ve Şehircilik Müdürü Tamer Toyran ile TMMOB Aydın şube başkanları ve temsilcileri katıldı. Belediye ve TMMOB Aydın Şube başkanları ve temsilcileri arasında Efeler ilçesindeki çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulunulan toplantı sonrası Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan değerlendirmelerde bulundu.

“DEMOKRASİLERDE ÇOK SESLİLİK ESASTIR”

En iyi yönetim şekli olan demokraside çok sesliliğin esas olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Özakcan, “Belli aralıklarla çeşitli odalar ve derneklerin temsilcileri ile birlikte toplantılar düzenleyerek görüşmeler yapıyoruz. Demokrasilerde çok seslilik esastır. İlçemizde yaşayan herkesin memnuniyeti için çalışan bir belediye olarak çeşitli görüş ve fikirlere de her zaman ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle belediyemiz ile odaların yollarının kesiştiği her türlü iş için toplantılarda fikir alışverişi yaparak ilçemizin daha güzel yönetilmesi ve halkımızın yararına olacak kararlar alıyoruz. Son toplantımızı da belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile TMMOB Aydın şube başkanları ve temsilcileri ile birlikte yaptık. Efeler için iş birliğimiz ve toplantılarımız sürecek” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.