Başkan Özçınar, "Ruhun şad olsun Atam"

Başkan Özçınar, "Ruhun şad olsun Atam"

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümü, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Medya Ege- Paylaştığı videoda duygu ve düşüncelerini dile getiren Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, "Atatürk'ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın bu Cumhuriyetin ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır" dedi.

Başkan Özçınar, "Türk milletinin bağrından çıkardığı Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiş. İleri görüşlülüğü, eserleri, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ve evrensel düşünce yapısı dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir. 10 Kasımlar sadece yas günü değil. Atatürk'ün açtığı yolda gösterdiği hedefte ilerlememiz gerektiğini hatırlatan günler olmalıdır. Atatürk'ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın bu Cumhuriyetin ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun kurtarıcısı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhun şad olsun Atam" açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.