Başkan Özçınar, Zafer Bayramı'nı kutladı

Başkan Özçınar, Zafer Bayramı'nı kutladı

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, yayınladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, yayınladığı mesajında “Aziz milletimizin yeniden doğuşunu simgeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük destanın 95. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz” dedi.

30 Ağustos zaferiyle tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş ve bugünde aynı karakterle hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyen bir millet olduklarının altını çizen Başkan Özçınar mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde Vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını 30 Ağustos 1922’de olduğu gibi 15 Temmuz’da da bütün dünyaya ispat etmiştir.

Bu duygularla aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, Ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için biran bile düşünmeden şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimiz ile 15 Temmuz günü yaşadığımız darbe kalkışmasında bir an olsun tereddüt etmeden gözünü kırpmadan hakka yürüyen demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.