Başkan Özçınar'dan 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Çağrısı

Başkan Özçınar'dan 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Çağrısı

DEMOKRASİ NÖBETİNE ÇAĞRI

 

İzmir’in Kiraz ilçesi Belediye Başkanı Saliha Özçınar 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe teşebbüsünün 1. Yılında Kiraz Belediyesi girişinde hazırlanan 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşanan olaylara konu alan resim sergisini incelemede bulundu.

Başkan Saliha Özçınar 15 Temmuz darbe teşebüsünün 1. Yıldönümüyle ilgili konuşmasında şunları kaydetti; “ Hain darbe girişiminin 1. Yılının doldurmuş bulunmaktayız. Ülkemiz adına, vatandaşlarımız adına, bu kutlu günde hep beraber bizlerde nöbetimizin başında olacağız.

Bu vesileyle, 15 Temmuz'da şehit olan tüm şehitlerimiz rahmetle, saygıyla anıyoruz. Gazilerimizi saygıyla  anıyoruz. Kelimeler düğümleniyor. Rabbim bir daha böyle acılar bizlere yaşatmasın. Bir daha böyle üzüntülü günler yaşatmasın. Rabbim ülkemize, milletimizi zeval vermesin diyorum. Tabiki bu vesileyle 15 temmuz (Cumartesi)  gecesi tutacak olduğumuz nöbetimizi tüm vatandaşlarımızı merkezdeki, köylerimizdeki bu vatana  gönül vermiş herkesi Atatürk rekreasyon alanında saat.22:00’de başlayacak olan demokrasi nöbetine bekliyoruz”  dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.