Başkan Özçınar'dan Büyükşehir'e tepki!

Başkan Özçınar'dan Büyükşehir'e tepki!

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, yapımı henüz tamamlanmayan yol çalışması sebebiyle ağaçların Kaymakamlık Konutuna devrilmesine tepki gösterdi.

Medya Ege- Başkan Özçınar, sorumluluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kiraz Gümüşsuyu caddesinde süren yol çalışmalarının, ağaçların devrilmesine sebep olduğu gerekçesiyle sosyal medya hesabı üzerinden Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

fbggze8weaggxtr.jpg

Başkan Özçınar'ın açıklaması ise şöyle:

"Gümüşsuyu caddesinde bulunan sorumluluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait caddede ne yazık ki 1 aydır yol çalışması devam ediyor. Sorumsuz yapılan çalışma sonucu ağaçlarımızın yol yapımı sırasında tahribata uğradığı, köklerinin zarar gördüğünü acilen müdahale edilmesini yoksa yıkılacağını söyledik.

Ne yazık ki bugün gerçekleşen yağış ve rüzgar sebebi ile kaymakamlık konutuna birden fazla ağaç devrildi. Herhangi bir yaralanma söz konusu değil fakat olsaydı bu hatanın bedelini kim öderdi ! Ağaçlara mı üzülelim yoksa önceden uyarılmasına rağmen müdahale edilmemesine mi?"

Başkan Özçınar, açıklamasına çalışma yapılan ve ağaçların devrildiği bölgenin de "Öncesi/Sonrası" notunu düşerek fotoğraflarını paylaştı.

fbggzfbxsaqxazj.jpgfbggzfawuakfsk8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.