Başkan Özçınar'dan "Muhtarlar Derneği" müjdesi

Başkan Özçınar'dan "Muhtarlar Derneği" müjdesi

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Muhtarlar ile bir araya geldi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Muhtarlar ile bir araya geldi, Belediyenin Hisar Tepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Kaymakam Emin Kaymak ve Daire Müdürleri de yer aldı. Toplantının konusu her ay gerçekleşen istişare ve bilgilendirme oldu. Başkan Özçınar Muhtarlar Derneğini kuruyoruz diye Muhtarlara müjde verdi.

Başkan Özçınar'ın konuşması şu şekilde oldu: "İlk göreve geldiğimiz günden beridir daha önce de defalarca belirttiğimiz gibi her konuda halkımızın görüşünü alıp istişarede bulunarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün burada her ay olduğu gibi sayın muhtarlarımızla bir istişare toplantısı yapıyoruz. 

"Kiraz Muhtarlar Derneğini kuruyoruz"

"Kiraz Muhtarlar Derneğinin Kurulmasında ilk adımı attık, yakın zamanda faal olarak derneğimiz çalışacak birlikten kuvvet doğar.

Vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma adına muhtarlar bir mahallenin her türlü sorununu, sıkıntısını bilirler. Halkın ne istediğini, hangi hizmetin nereye nasıl yapılacağı konusunda bilgi ve tecrübeye sahiptirler. Muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. Bundan sonra da yapacağımız her hizmette karşılıklı istişarelere devam edeceğiz." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.