Başkan Özçınar'dan müjde! Can dostlar için bakımevi kurulacak

Başkan Özçınar'dan müjde! Can dostlar için bakımevi kurulacak

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, sokak hayvanları için Geçici Bakımevi ve Rehberlik Merkezi kurulacağını ve ihale sürecinin başladığını açıkladı.

Medya Ege- Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, "Sahipsiz tüm can dostlarımızın tedavi edileceği bir yuvanın çok yakında yapımına başlıyoruz." diyerek Kiraz ilçesinde yapılacak olan Geçici Bakımevi ve Rehberlik Merkezini duyurdu.

Başkan Özçınar, 950 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 3000 metrekarelik alana kurulacak merkezde personel odaları, kısırlaştırma bölümü, muayene odası, ameliyathane, hasta bakım odası köpek bölümü, kedi bölümü, yavrulu anne bölümü, karantina bölümü, hasta bakım odaları bulunacağını belirtti.

Başkan Özçınar, projeye ilişkin olarak "Kıymetli hemşehrilerim, 2022 yılına müjdeli haberlerle, projelerimizle başlıyoruz. 950 metrekaresi kapalı alanlı toplamda 3000 metrekarelik alana kurulacak olan Hayvan Bakım Evi ve Rehberlik Merkezimizin yapımı için ihalemizi başlatmış bulunmaktayız. Sahipsiz tüm can dostlarımızın tedavi edileceği bir yuvanın çok yakında yapımına başlıyoruz. Can dostlarımızın kapalı tutulduğu bir barınak değil, tedavi ve aşılarının yapıldığı bir bakım evi olarak hizmet verecek, gerekli tedavileri yapılarak sağlıklarına kavuşacak can dostlarımızı yine ekiplerimiz tarafından doğal yaşam alanlarına bırakılarak hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler. Kiraz'ın önemli problemlerinden biri olan sokak hayvanlarımız yani can dostlarımız konusunda ilçemiz için insancıl bir çözüm üretecek olan Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehberlik Merkezimizin hepimize, Kirazlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum." açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.