Başkan Özdemir'den kurban bayramı mesajı

Başkan Özdemir'den kurban bayramı mesajı

Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Başkan Ekrem Özdemir, barış, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Özdemir, bayramların birçok toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günler olduğunu söyledi.

76756906-620x410.jpg

Özdemir, “Kurban Bayramı, beraberinde getirdiği mana itibariyle eşsiz bir gün olduğunu kadar aynı zamanda asırlardan beri süren önemli bir kültür dinamiğimizdir.

Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının zirve yaptığı bu müstesna zaman diliminde milletimiz, dünyanın her tarafına gönül köprüleri kurarak böylesi günlere daha da anlam katmaktadır. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir” dedi.

Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Asırlardan beri birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Kurban Bayramı’nın sevincini, coşkusunu ve heyecanını gönül dünyamızın derinliklerinde hissedebilmek dileğiyle sağlık camiasının, milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor; tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.