Başkan Özgener, 15 Temmuz mesajında bilimsel eğitime dikkat çekti

Başkan Özgener, 15 Temmuz mesajında bilimsel eğitime dikkat çekti

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınladı. Özgener mesjında "Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için, gençlerimizi bilimin ışığında yetiştirmeliyiz" dedİ.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha ileriye taşınması için, gençlerin akıl ve bilimin ışığında, nitelikli ve sağduyulu yetiştirilmesine dikkat çekti.

mahmut-ozgener-01.jpg

Başkan Özgener mesajında şunları aktardı; "Ülkemizin en vazgeçilmez unsurlarından biri olan demokrasimize gerçekleştirilen darbe girişiminin 7’inci yılında, bu mücadelede canı pahasına vatanını savunan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla anıyorum. 15 Temmuz 2016 günü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara inen vatandaşlarımız eşi benzeri az görülecek bir mücadeleye imza attı. Dünyaya örnek olan, 7’den 70’e tüm vatandaşların, devletimizin tüm kurumlarının tek yürek olduğu bu mücadeleden aldığımız dersler bugünümüze ve yarınımıza ışık tutmaya devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladığımız bu anlamlı günde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği laik Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için, gençlerimizi akıl ve bilimin ışığında, nitelikli ve sağduyulu yetiştirmemiz gerektiğini belirtir, milletimizin böyle karanlık günleri bir daha yaşamamasını temenni ederim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.