Başkan Özkan: Haşere sıkıntısı ortadan kalkacak

Başkan Özkan: Haşere sıkıntısı ortadan kalkacak

Menderes Belediyesi, ilçe genelinde haşere ile mücadele kapsamında larva ilaçlaması yapıyor. Sürdürülen çalışmaların tam gaz devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Erkan Özkan, "Özellikle yaz aylarında yaşanan haşere sıkıntısı ortadan kalkacak" dedi.

Menderes Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından haşere ile mücadele kapsamında 44 mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmayla özellikle yaz aylarında yaşanan sinek sorununun önüne geçilmesi amaçlanıyor.

022a4205.jpg

HER YERDE ÇALIŞMA

Kış aylarında sivrisinek, karasinek ve hamam böceklerinin potansiyel üreme alanı olarak belirlenen sulak alanlar, süs havuzları, foseptikler, içinde su bulunan bodrumlar, kanalizasyon ve yağmursuyu kanalları, dereler ve çöp konteynerleri düzenli olarak ilaçlanıyor.

022a4175.jpg

ÇALIŞMALAR İTİNA İLE YAPILIYOR

Çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, “İlçemizde haşere ile mücadeleyi 12 aya yaymış durumdayız. Çevre ve insan sağlığına zararsız ilaçlar ile ekiplerimiz tüm mahallelerimizde ilaçlamalarını gerçekleştiriyor. Doğal dengeyi gözeterek sürdürdüğümüz çalışmalarımız aralıksız olarak sürecek. Özellikle yaz aylarında yaşanan haşere sıkıntısı ortadan kalkacak’’ dedi.

638118918881157451-1024x667.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.