Başkan Özkan: Varoluş mücadelemiz Cumhuriyet'in ilanı ile taçlandı

Başkan Özkan: Varoluş mücadelemiz Cumhuriyet'in ilanı ile taçlandı

Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır bir kutlamanın hazırlığında olduklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ‘’Türk milleti olarak tarih yolculuğundaki varoluş mücadelemiz tam 100 yıl önce cumhuriyetin ilanı ile taçlandı" dedi.

Menderes 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılını özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Menderes Belediyesi tarafından 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

COŞKU DORUĞA ÇIKACAK

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe geneli Türk bayraklarıyla donatılacak. Kutlamaların başlangıcı tüm vatandaşların katılabileceği Cumhuriyet Halk Koşusu ile olacak. 3 kilometrelik parkurda düzenlenecek koşuya katılanlara 100. Yıla özel hatıra madalyası verilecek. Aynı günün akşamında Menderes Belediyesi önünden başlayıp 19 Mayıs Stadı’nda sona eren fener alayı düzenlenecek ve sonrasında Yüzyüzeyken Konuşuruz Grubu’nun konseri gerçekleşecek.

8-20.jpg

‘’UNUTULMAYACAK BİR GÜN’’

Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır bir kutlamanın hazırlığında olduklarını kaydeden Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, ‘’Türk milleti olarak tarih yolculuğundaki varoluş mücadelemiz tam 100 yıl önce cumhuriyetin ilanı ile taçlandı. Böylesine anlamlı, böylesine önemli bir günü ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlamak için Menderes Belediyesi olarak hazırlık içerisindeyiz. 100 yıl önceki coşkuyu ilk günkü gibi yaşayacağız. Etkinliğimiz 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek. Menderes’te unutulmayacak bir gün olacak. Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İzmir’i 28 Ekim’de Menderes’e davet ediyorum’’ dedi.

whatsapp-image-2023-10-11-at-10-48-04.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.