Başkan Özkan: Yenilenen Menderes’i hep birlikte inşa edeceğiz

Başkan Özkan: Yenilenen Menderes’i hep birlikte inşa edeceğiz

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ilçe meydanının yeni düzenlemesi ile ilgili "Yenilenen Menderes’i hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Menderes Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Menderes meydan ve kaldırım düzenleme çalışmaları sona erdi.

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan da meydanın yeni görünümüne ilişkin vatandaş görüşlerinin yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, ilçenin çehresini değiştirecek projelerin devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Özkan paylaşımına "Menderes’e Değer! Menderes’imizin çehresini değiştirecek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe meydanımız yeni haliyle Menderes’imize çok yakıştı. Yenilenen Menderes’i hep birlikte inşa edeceğiz" notunu düştü.

yeni-hali-gece-1.jpeg

Çalışmalarda Atatürk Caddesi boyunca kaldırım taşları yenilendi. Çift renk kaldırım taşlarının kullanıldığı proje kapsamında ilçe meydanı da kaldırım taşlarıyla uyumlu hale getirildi. Meydan çalışmalarında ise Atatürk Anıtı yenilenirken, ışıklandırma çalışmaları ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Vatandaşların da keyifli zaman geçirmesi için meydana oturma alanları da yapıldı. Merkez kavşak ise akıllı kavşak olarak yeniden tasarlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.