Başkan Özkan’dan bayramda anlamlı ziyaret

Başkan Özkan’dan bayramda anlamlı ziyaret

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bayram ziyaretleri gerçekleştiren Menderes Belediyesi Başkan V. Erkan Özkan, şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan V. Özkan, Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gürkan Polat, Meclis Üyesi ile birlikte Menderes ilçesinde bulunan Şehit ailelerini Ramazan Bayramında da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Bu kapsamda Menderes ilçesi Gazipaşa mahallesinde bulunan 2003 yılında Hatay/Serinyol bölgesinde Orman yangınında Şehit düşen Şehit Mustafa Mutlu’nun ailesini ziyaret etti. Şehidin babası Kasım Mutlu; “ Özkan’ın ziyaretinden memnun kaldıklarını bu anlamlı günde yalnız bırakılmadıkları için minnettar olduklarını dile getirdi”. Şehit ailesi için hazırlanmış hediye paketini aileye veren V. Özkan “ acılarını paylaştıklarını söyleyerek tekrar baş sağlığı diledi.”

whatsapp-image-2023-04-20-at-11-34-26.jpeg

"ŞEHİTLERİMİZ BİZİM KAHRAMANLARIMIZDIR"

Erkan Özkan; “Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizlere emanettir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını yaşıyorlar, bu acıları tamamıyla ortadan kaldırmak mümkün değil ama en azından başka bazı sıkıntılar yaşamamaları için belediye olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.