Başkan Özkan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Başkan Özkan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Cumaovalılar Derneği’nin etkinliğinde hemşehrileriyle buluşan Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, buluşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan Cumaovalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Özkan buluşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘’UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ’’

Etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Özkan, ‘’Cumaovalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği'nin düzenlediği birlik ve beraberlik kahvaltısına katılarak hemşehrilerimizle bir araya geldik. Dernek Başkanı Hüsnü Yavuzkan ve yönetimine bu güzel etkinlik için teşekkür ederim. Menderes'imizin geleceğine imza atacak hizmetlerimizi sivil toplum kuruluşlarımız ve derneklerimizle uyum içerisinde çalışarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

whatsapp-image-2023-12-17-at-11-48-06.jpeg

ÖZKAN’A TEŞEKKÜR

Cumaovalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Yavuzkan ise, ‘’Amacımız, yöremizin gelenek, görenek, örf ve adetlerini canlı tutarak gelecek nesillere aktarmak ve değerlere sahip çıkmaktır. Hemşehri kültürünü benimseyen insanların yer aldığı derneğimiz birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmalarını yerine getirmektedir. Cumaovalılar Derneği olarak geçmişin değerlerine sahip çıkacak ve geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda bize destek olan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan’a da teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.