Başkan Özkan'dan 'yeşil alan' vurgusu: Menderes'te değişim sürecek

Başkan Özkan'dan 'yeşil alan' vurgusu: Menderes'te değişim sürecek

Menderes Belediyesi tarafından Cüneytbey Mahallesi’ne yeni yeşil alan kazandırıldı. Belediye Başkanı Erkan Özkan, "Gerçekleştireceğimiz bu tür çalışmalar ile güzel ilçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Cüneytbey Mahallesi’nde yıllardır çamur ve bataklık durumda olan alan, peyzaj düzenlemesi ile yeni yüzüne kavuştu.

whatsapp-image-2023-12-12-at-10-08-17-1.jpeg

YEŞİLLE DONATILDI

Cüneytbey Mahallesi 636 sokakta Türk Telekom deposunun yanındaki boş alanda gerçekleştirilen çalışma ile 1238 metrekarelik alana 8 adet ağaç, 30 çit bitkisi, 250 adet mevsimlik çiçek dikildi. Çimlendirme çalışmasının yapıldığı, yürüyüş alanının ve bankların kazanıldığı alanda yer alan trafo da boyanarak kötü görünüme son verildi.

whatsapp-image-2023-12-12-at-10-08-18.jpeg

"İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İlçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza attıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ‘’Menderes’imizin dört bir yanında yaptığımız çalışmalar ile ilçemizi yeni görünüme kavuştururken, yeni yeşil alanları da kazandırmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Cüneytbey Mahallesi’nde yıllardır atıl haldeki alanda peyzaj düzenleme çalışmalarını tamamladı. Herkesin keyifle vakit geçireceği yeni bir alanı Menderes’imiz kazanmış oldu. Gerçekleştireceğimiz bu tür çalışmalar ile güzel ilçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

menderes-belediye-baskan-v-erkan-ozkan-menderesimize-hak-ettigi-hizmeti-verecegiz-whatsapp-image-2023-12-12-at-12-06-47.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.