Başkan Özkardeşler: Biz büyük bir aileyiz

Başkan Özkardeşler: Biz büyük bir aileyiz

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği 18. Birlik ve Dayanışma Yemeğini Kuşadası'nda gerçekleştirdi.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Erdem Hünü, Rumeli Balkan Derneklerinin Başkan ve yöneticileri ile seçkin bir davetli topluluğu gecenin konukları arasında idi.

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Özkardeşler gecenin açılışında yaptığı konuşmada "Biz Büyük Bir Aileyiz" vurgusu yaparak şu ifadelere yer verdi "Uzun bir aradan sonra sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal mesafe kuralları içerisinde yaşamayı içselleştirmeye çalıştığımız bu süreçte birbirimizi çok özledik. Hayatın olağan akışıyla devam ettiğini unutmayarak ancak sağlığımıza ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bir araya gelmeye, etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. İşte bu koşullar altında derneğimiz 15.yaşını kutlamakta.

img-20211024-wa0043.jpg

Sizlerin verdiği güç ve destekle bugüne kadar örf, adet ve geleneklerimizi yaşatmak için sürdürdüğümüz faaliyetlerimize yine aynı istek ve hevesle devam edeceğiz. Faaliyetlerimizi özellikle gençlerimiz ve kadınlarımızın eğitimi ve sosyalleşmelerine yönelik projelerle güçlendireceğiz. Yerel yönetimler ve diğer sivil toplum kuruluşları ile olan ilişkilerimizi geliştireceğiz. Kurumsallaşan projelerimizi Makedonya ve Balkanlara taşıyarak soydaşlarımızın faydasına da sunacağız. İki yaka arasındaki bağımızı güçlendireceğiz. Bu projelerimizi sosyal medya aracılığıyla duyurarak sizlerin de görüş ve fikirlerini de alacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz birlikte başaracağız. İyi ki varsınız."

fb-img-1635138083239.jpg

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko'da yaptığı konuşmada. " Bende Makedonya'da doğarak Türkiye'ye göç etmiş bir ailenin evladıyım. Siz değerli hemşerilerimle bu vesileyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Dernek Başkanımız Birol Özkardeşler ve tüm yönetimine başarılar dilerim" dedi.

Gece Grup Rumelix'in seslendirdiği birbirinden güzel Rumeli ezgileri ve derneğin 15.doğum günü pastası kesilmesiyle sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.