Başkan Pehlivan: Az zamanda çok iş başardık!

Başkan Pehlivan: Az zamanda çok iş başardık!

Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan 2,5 yıllık çalışmalarından bahsederek "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi az zamanda çok iş başardık" dedi.

MEDYA EGE - Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın AK Parti Menemen Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Başkan Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından 2,5 yıllık görev süresi boyunca yapılan çalışmalara ilişkin videolu bir paylaşım yaparak "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi az zamanda çok iş başardık. Menemen’imize hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyoruz" notunu düştü.

"KILI KIRK YARARAK HAREKET EDİYORUZ"

Başkan Pehlivan, yaptığı videolu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugüne kadar 2,5 yıllık yıllık kısa bir görev süremizde toplam 151 tane belediye hizmet aracımızı Menemen Belediyemize kazandırdık. Şu anda dönemin en büyük yol ihalesini gerçekleştirdik. Menemenimizin her noktasında asfaltıyla, parke taşıyla, bordür uygulamalarıyla, her bir noktası tekrardan yenileniyor. İhtiyaç duyulan alanlarımız da satı kaplamalarla kaplanıyor. Elhamdülillah biz bugüne kadar 1.2 milyar lira borç ödedik. Amma velakin yolsuzlukla ilişkilendirilmiş dosyalara ödeyecek delikli kuruş paramız yok. Çünkü biz bu vatandaşın, bu milletin parasını harcarken doğru yerlere harcamak zorundayız. Kılı kırk yararak hareket ediyoruz biz."

yol-calismasi-2-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.