Başkan Pehlivan gençlere müjdeyi verdi

Başkan Pehlivan gençlere müjdeyi verdi

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile Menemen Gençlik merkezinde  10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve 25 pota yapımı için protokol imzaladı. 

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik tarafından imzalanan protokol ile Menemen Gençlik merkezine 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve 25 pota yapılacak.

e0om8jvx0aq7qej.jpg

Başkan Pehlivan, yatırımların Menemen'e gelmesinde her zaman destek olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'ye, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’e teşekkür etti. 

e0om8jwxeaq1-2x.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Pehlivan, "Güzel Menemen’imize, gençlerimize müjdeler ile dönüyoruz. İlçemize Gençlik merkezi, 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve 25 pota yapımı için protokol Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin BOZGEYİK ile tarafımca imzalandı. Yatırımların ilçemize gelmesinde her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sn Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin BOZGEYİK’e, Son Başbakanımız Genel Başkan Vekilimiz Sn. Binali YILDIRIM’a, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza DAĞ’a, tüm Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sn. Kerem Ali SÜREKLİ’ye, İlçe Başkanımız Sn. Ahmet Can ÇELİK’e teşekkür ederiz. Gençlere verdiğimiz değeri yatırımlarla hayata geçireceğiz ve yeni projelerle onların yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılacak olan Gençlik Merkezi ile gençlerimize spor, sanat anlamında onlara eğitim ve kurslar vererek hayatlarında yeni bir alan yaratmış olacağız. Sporun sosyal ve fiziksel etkileriyle bağımlılık,  kötü alışkanlık gibi negatif olgulardan uzaklaşmalarını sağlayacağız" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.