Başkan Pehlivan: Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!

Başkan Pehlivan: Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Pehlivan, “Hep birlikte Menemen’imiz için çok çalışacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yerel seçimler sonrası yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İlk toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pehlivan, “Menemen’e adanmış başarılarla dolu yoğun bir dönemin gerçek tecrübesiyle, yeni hedeflerle, yeni başarılara ulaşmanın heyecanıyla yeni meclis üyelerimizle ilk Belediye Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Menemenimiz için hayırlı uğurlu olsun” notunu düştü.

1-002.jpeg

Başkan Pehlivan, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Dünya Romanlar Günü’nü kutladı. Pehlivan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Menemen tam 6000 yıldır tüm farklı kültürlerin doğal yaşam alanı olmuş yaşayan ve yaşatan bir kenttir. Dün olduğu gibi bugün de farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyor, koruyor, geliştirerek, sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlu olsun.”

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.