Başkan Pehlivan: İlimizin AK Belediyeciliğe ihtiyacı var

Başkan Pehlivan: İlimizin AK Belediyeciliğe ihtiyacı var

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına katılarak İlçemizin, ilimizin ve ülkemizin AK Belediyeciliğe ihtiyacı var." dedi.

MEDYA EGE- Ak Parti İzmir İl Başkanlığı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için temayül yoklamasını başlattı.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan da teyamül yoklamasına katıldı. Başkan Pehlivan, teyamül yoklamasına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

f-3bptbwkaafpqv.jpg

Paylaşımında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek şunları aktardı; "Biz hiç ara vermedik. Hiç dinlenmedik. Hep hazırdık. Çünkü ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin AK Belediyeciliğe ihtiyacı var. Bugün Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda dava arkadaşlarımız ve gönül dostlarımızla buluştuk. Daha iyisi için neler yapabileceğimizin istişaresini yaptık. 2024 Yerel Seçimlerinin partimiz ve ilçemiz lehine başarıyla sonuçlanması için hangi aday adaylarının aday olması yönündeki temayül yoklamamızı bir şenlik havasında gerçekleştirdik. Hep söylediğim gibi “Mesele birlikte olmak, birlikte çalışmak, birlikte başarmak.” Yolumuz açık, Allah yar ve yardımcımız olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.