Başkan Pehlivan: Kütüphane için geri sayım sürüyor

Başkan Pehlivan: Kütüphane için geri sayım sürüyor

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan: Modern ve doğaya saygılı mimarisiyle, atölye odaları, çalışma alanları, cep sineması ve zengin kitap envanteriyle Ege'nin en büyük kütüphanesi için geri sayım sürüyor.

MEDYA EGE - Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Ulukent'te yapımına başlanan bölgenin en özellikli ve en büyük kütüphanesi olacak kütüphaneye ilişkin bir açıklama yaptı.

2023726114732672.jpg

Başkan Pehlivan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kütüphane için geri sayımın başladığını duyurdu. Başkan Pehlivan paylaşımına "Okumayı söken, soluğu Menemen'de alacak. Modern ve doğaya saygılı mimarisiyle, atölye odaları, çalışma alanları, cep sineması ve zengin kitap envanteriyle Ege'nin en büyük kütüphanesi için geri sayım sürüyor" notunu düştü.

foto-37.jpeg

Engelsiz olarak da tasarlanan kütüphane, yeraltı otoparkı, bodrum, zemin ve artı 3 kattan oluşacak. Binanın çatısında da ihtiyacı olan enerjiyi sağlayacak güneş enerji panelleri de yer alacak.

Kütüphanede farklı yaş gruplarına ait okuma salonları (3-6, 6-9, 9-12 ve 12 yaş üstü) fuaye ve sergi alanı, sessiz okuma salonu, çok amaçlı konferans salonu, grup ve bireysel çalışma odaları, multimedya, oyun salonu, cep sinema, araştırma salonu bulunacak. Matematik, seramik, VR ve marker atölyeleri de kütüphane içerisinde yer alacak.

foto-72.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.