Başkan Pehlivan: Menemen’deki dayanışma ruhu yeşil sahalara da yansıyacak

Başkan Pehlivan: Menemen’deki dayanışma ruhu yeşil sahalara da yansıyacak

Menemen Gençlik Spor Kulübü'nün 5.kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen buluşmaya katılan Belediye Başkanı Aydın Pehlivan; "Menemen’deki bu coşkulu buluşma ve dayanışma ruhu, eminim ki yeşil sahalara da yansıyacak" dedi.

MEDYA EGE - Menemen Gençlik Spor Kulübü'nde, kulübün kuruluşunun 5.yılı dolayısıyla bir buluşma gerçekleştirildi. Buluşmaya katılan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, genç sporcular ve aileleriyle bir araya geldi. Pehlivan'ın yanı sıra; Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kulüp yönetimi ile amatör spor kulüpleri yöneticileri de buluşmaya katılım sağladı.

f-avq-swoaija84.jpg

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Pehlivan yaptığı açıklamada; "Menemen’de bu kez sporla kenetlendik. Menemen Gençlik Spor Kulübü’müzün 5. kuruluş yıl dönümünde genç sporcularımız ve aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Geleceğin yıldızı olmaya aday evlatlarımızın enerjisi tek kelimeyle muazzamdı. Menemen’deki bu coşkulu buluşma ve dayanışma ruhu, eminim ki yeşil sahalara da yansıyacak. Bizimle bir arada olan siyasi parti ve STK temsilcilerine, kulüp yönetimimiz ve tüm amatör spor kulüplerimizin yöneticilerine, sporseverler ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

402013866-832820842011425-8479211156517711404-n.jpg

Menemen Gençlik Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımız Sayın Aydın Pehlivan'a, siyasi parti teşkilatlarına ve siyasi parti aday adaylarına Sivil Toplum Kuruluşları'na, muhtarlarımıza, spor kurum ve kuruluşlarına, alt yapı ailelerimize ve Menemen Gençlik Spor'un birleştirici gücü olan yönetimimize teşekkür ederiz..."

f-avzaywcaaiud6.jpg

f-avzaxxsaazin1.jpg

f-avq-rwaaeg7be.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.