Başkan Pehlivan: Menemenimizi işbirliği ile geliştiriyoruz

Başkan Pehlivan: Menemenimizi işbirliği ile geliştiriyoruz

İlçedeki, sivil toplum kuruluşları, AK Parti İlçe Başkanı ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü ile bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ortak akla işaret etti.

MEDYA EGE - Göreve geldiğinden bu yana ilçeyi ortak akılla yöneten Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Esnaf Kefalet Kooperatifi, AK Parti Menemen İlçe Teşkilatı ve Bakırçay Üniversitesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

f3kgzkuxuaapwau.jpg

İlçe yönetiminde her kesimin görüşlerine yer veren ve Başkan Pehlivan, buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

f3kgzkvwqaawojc.jpg

Paylaşımında güç birliği ve ortak akıl çağrısı yapan Başkan Pehlivan şunları aktardı; "Menemenimizi, STK’larla birlikte; ortak akıl ve güçlü işbirliği ile geliştiriyoruz. Menemen Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt tarafından düzenlenen sabah toplantısına Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş ve AK Parti İlçe Başkanımız Hakkı Durmaz ile birlikte katıldık. İlgileri, destekleri ve nazik davetleri için Sabri Kurt Başkanımıza teşekkür ediyorum."

f3kgzldwgaecnbw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.