Başkan Pehlivan: Mesele birlikte çalışmak birlikte başarmak

Başkan Pehlivan: Mesele birlikte çalışmak birlikte başarmak

İş dünyası ve istihdama katkı sunan firmalarla bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Mesele birlikte olmak, birlikte çalışmak, birlikte başarmak" dedi.

MEDYA EGE - İş dünyasıyla bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktası'nda 10 bini aşkın vatandaşın firmalara yerleşmesine aracılık eden ve istihdama en fazla katkı sağlayan firmalara plaket verdi.

f-pxfjlxqaagzkw.jpg

Etkinliğe; Başkan Pehlivan'ın yanı sıra, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, iş ve siyaset dünyasından önemli isimler ile STK temsilcileri katıldı.

f-pxw7cwsae4zzw.jpg

Menemen Serbest Bölge ile istihdam seferberliğini, önümüzdeki dönemde daha da ileri bir seviyeye taşıyacaklarını vurgulayan Başkan Pehlivan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Menemen’imiz istihdamda da İzmir’in yüz akı olmayı sürdürüyor.

Menemen Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktamızın, 'Mesleksiz işsiz bırakmayacağız' sloganıyla 10 bini aşkın hemşehrimizin firmalara yerleşmesine aracılık ederek, istihdama en çok katkı sağlayan firmalarımıza plaket takdim ettik ve bu büyük başarıya destek veren iş dünyamızla buluştuk.

İŞKUR İzmir İl Müdürümüz Sayın Kadri Kabak’ın da katılımlarıyla düzenlediğimiz etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan iş, siyaset ve STK temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.
İstihdam seferberliğimiz Menemen Serbest Bölge ile önümüzdeki dönemde çok daha ileri bir seviyeye ulaşacak.

Hep söylediğimiz gibi 'Mesele birlikte olmak, birlikte çalışmak, birlikte başarmak.'

f-pxfjhwqaemfgo.jpg

f-pxw7rw4aaiq1o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.