Başkan Pehlivan: Muhabbet varsa güzellik vardır!
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, dernek etkinliğinde vatandaşlarla buluştu. Farklı yörelerden gelenlerin kardeşlik ve dayanışma içinde yaşamasının önemini vurgulayan Pehlivan, "Birlik varsa bereket, muhabbet varsa güzellik vardır" mesajı verdi.
MEDYA EGE - Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı programında vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Menemen’in en büyük değerinin farklı yörelerden gelen insanların kardeşlik, emek ve muhabbet içinde birlikte yaşaması olduğunu vurgulayan Başkan Pehlivan, Karadeniz’in yeşil ve mavisinin yanı sıra coşkusunun da ilçeye renk kattığını belirtti.

"MESELE BİR OLABİLMEK"
Pehlivan, paylaşımında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Birlik varsa bereket, muhabbet varsa güzellik vardır. Mesele; aynı sofrada buluşabilmek, aynı hedefe yürüyebilmek, bir olabilmektir” ifadelerini kullandı. Hemşehrilerine teşekkür eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ilçede yaşayan farklı kültürlerin oluşturduğu güçlü dayanışma ve kardeşlik duygusuna dikkat çekerek, “İyi ki varsınız, iyi ki Menemen’desiniz” dedi.

Menemen’de farklı kültürlerin kaynaşması ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi için yapılan bu tür etkinlikler, ilçenin sosyal dokusunu zenginleştirirken, birlik ve beraberlik mesajlarını da güçlendirmeye devam ediyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.