Başkan Pehlivan muhtarlarla buluştu

Başkan Pehlivan muhtarlarla buluştu

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Kaymakam Fatih Yılmaz, Başsavcı Uğur Gündoğdu ve Jandarma Komutanı Atilla Vurganer ile toplanarak Irmak, Yeşilpınar, İncirlipınar ve Zeytinlik Mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından paylaştığı son gönderide, Gölcük, Irmak, Yeşilpınar, İncirlipınar ve Zeytinlik Mahallelerinin muhtarlarıyla buluştuğunu açıkladı.

e7yve4fxsae7pmg.jpg

Başkan Aydın, Kaymakam Fatih Yılmaz, Başsavcı Uğur Gündoğdu ve Jandarma Komutanı Atilla Vurganer gibi isimleri de yanına alarak yaptığı toplantıda katılımcı yönetim anlayışını benimsemek istediklerini vurguladı.

e7yve34wqaitj05.jpg

Yapılan toplantıda hayata geçirilebilecek hizmetleri masaya yatıran Başkan Pehlivan, toplantıdan kareler paylaşmayı da ihmal etmedi. Başkan Pehlivan paylaştığı gönderide, "Kaymakamımız Fatih Yılmaz, Başsavcımız Uğur Gündoğdu ve Jandarma Komutanımız Atilla Vurganer ile birlikte Gölcük, Irmak, Yeşilpınar, İncirlipınar ve Zeytinlik Mahallelerimizin muhtarlarıyla bir araya geldik. Katılımcı yönetim anlayışıyla Menemen’e hep birlikte hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.