Başkan Pehlivan önemli ziyaretlerde bulundu

Başkan Pehlivan önemli ziyaretlerde bulundu

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile bir araya geldi.

MEDYA EGE - Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, il genelinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret programı kapsamında Başkan Pehlivan'ın ilk durağı, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) oldu. İESOB Başkanı Yalçın Ata ile bir araya gelen Pehlivan, yapılan görüşmede; esnafların ticari ve toplumsal yaşamdaki önemine değindiklerini aktararak Başkan Ata'ya misafirperverliği için teşekkür etti.

f7-ace5wqaavpjf.jpg

Pehlivan, daha sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'yi makamında ziyaret ederek Menemen'de eğitime destek vermek adına yapılan çalışmalardan ve projelerden bahsetti.

f7-oemyxiaagt7f.jpg

Başkan Pehlivan'ın son durağı ise İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü oldu. Burada, göreve yeni atanan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile buluşan Pehlivan, Şahin'e çalışmalarında başarılar dileyerek, "Tarımın ve üretimin her geçen gün hayati önem taşıdığı günümüzde Sayın Müdürümüz ile Menemen tarımına ilişkin fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

f8aqamkxwaawleg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.