Başkan Pehlivan spora ve sporcuya önem veriyor

Başkan Pehlivan spora ve sporcuya önem veriyor

AK Parti tarafından Menemen’de belediye başkanlığına aday gösterilen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen’de spora ve sporculara önem verdiklerini her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ ve Memenen Belediye Başkanı, aynı zamanda AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan, Asarlıkspor’un Başkanı Mehmet Ziya Altun’un yeni işyerinin açılışına birlikte katıldılar.

gfqeo-uwkaa7jzw.jpg

Menemen’de spora ve sporculara her daim öncelik verdiklerini belirterek açılış anından fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ile birlikte Asarlıkspor’umuzun Başkanı Mehmet Ziya Altun’un yeni iş yerinin açılışına katıldık. Başkanımıza bereketli işler ve Menemen’de spora katkı koyacağı nice başarılar diliyorum” dedi.

Başkan, Başkan Adayı Aydın Pehlivan geçtiğimiz günlerde de Menemen’in genç sporcularıyla bir araya gelerek, Menemen’in özelinde, İzmir’in genelinde iyi sporcuları yetiştirme için ellerinden geleni yapacaklarının mesajını vermişti.

gfqeo-xwsae1btb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.