Başkan Pehlivan:  Yüzümüzü ağartan başarılara ulaştık

Başkan Pehlivan: Yüzümüzü ağartan başarılara ulaştık

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Ramazan Bayramı'na ilişkin yayınladığı mesajda, "Büyük Menemen ailemin yüzündeki bu mutluluk benim için paha biçilemez" dedi.

MEDYA EGE - Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Ramazan Bayramı'na ilişkin mesaj yayınladı.

Başkan Pehlivan mesajında Menemen Belediyesi'nin çalışmalarına dikkat çekerek "Yüzümüzü ağartan başarılara ulaştık" dedi.

fukpi0ixwaa9qtl.jpg

Pehlivan şunları aktardı; "Bugün güzel kentimizin güzel insanlarına birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum kıymetli mesai arkadaşlarımla harika bir atmosferde bayramlaşma imkanı bulduk. Kentimizin, vatandaşlarımızın, esnafımızın, evlatlarımızın bizlerden beklediği belediyeciliği layıkıyla yaparak önümüzdeki tüm güçlükleri bir bir aştık. Yüzümüzü ağartan başarılara ulaştık. Artık güçlü bütçesi olan, projeleri olan, hayalleri olan, hedefleri olan ve özgüveni olan bir belediye olduk. Zorlukları paylaştığımız gibi güzel şeyleri de geciktirmeden paylaşmayı seviyoruz. Emekçilerimizin maaşlarını, ikramiyelerini günü gününe ödeyerek bayram için harika bir başlangıç yapmalarını sağladık. Bu bayram performans primi yatırarak yüzlerine birer gülücük kondurduk. Büyük Menemen ailemin yüzündeki bu mutluluk benim için paha biçilemez. İnşallah her günümüz bir öncekinden daha güzel olacak. Büyük Menemen ailemin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.