Başkan AydınPehlivan'dan Ajda Pekkan konserine davet

Başkan AydınPehlivan'dan Ajda Pekkan konserine davet

Menemen Belediyesi Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünü çok özel etkinliklerle kutlayacak.

Cumhuriyet'in 100. yılı, Menemen’de kutlanıyor. İlçede evlere ve iş yerlerine asılmak üzere tam 100 bin adet Atatürk resimli bayrak dağıtılırken, vatandaşların bayrakları asmalarıyla birlikte, kırmızı beyaza bürünen ilçe şimdiden Cumhuriyet coşkusu yaşamaya başladı. Bayraklarla süslenen ilçede 100. yıl coşkusu ise 29 Ekim Pazar günü zirveye ulaşacak. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan önderliğinde Menemenliler ellerinde meşaleler ve dövizlerle birlikte bando eşliğinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirecek.

image-6483441-2.jpg

100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü adı verilen yürüyüş, Menemen Stadı önünden başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Kortejin son durağı olan Cumhuriyet Meydanı’nda ise Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan’ın sahne almasıyla birlikte bayram coşkusu zirveye çıkacak. Pekkan en güzel şarkılarını Menemen ve Cumhuriyet için söyleyecek. Ayrıca Menemen’in yedi farklı noktasında havai fişek gösterisi gerçekleştirilerek görsel şölen yaşatılacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın bu yıl çok farklı bir heyecan yarattığını, 100. yıl coşkusunun Menemen’i sardığını söyleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Menemen Belediyesi olarak, ulusal ve bölgesel dev projeleri, eğitim yatırımları ve vizyon çalışmalarıyla Cumhuriyetimizin 100. yılına layık olmak için üstüne düşeni yapmaktadır” dedi.

Pehlivan sözlerini şöyle sürdürdü: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu topraklara en büyük mirası olan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü, yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi Menemen'imizde de milletçe bir arada kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz. Menemen Belediyesi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ey yükselen yeni nesil; Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz." sözüne layık olmak için büyük bir kalkınma hamlesi içindeyiz. Eğitim desteklerinden kütüphanelere, bilimde, sanatta, sporda, istihdamda vizyon projelerimizi hızla gerçekleştiriyoruz. Vatanını en çok seven, en çok çalışandır düsturuyla yaptığımız yüz akı projelerimizi şimdi de Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleriyle perçinliyoruz. Saat 18:00'da Menemen Stadyumu önünden başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşümüz, 19:30'da Cumhuriyet Meydanında Ajda Pekkan konseriyle zirveye ulaşacak. Sizleri 29 Ekim Pazar günü yapacağımız etkinliklere davet ediyor, bu vesileyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, cumhuriyetimizin 100. yılını en kalbi duygularımla kutluyorum. Milletiyle, devletiyle Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

image-6483441-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.