Başkan Pehlivan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Başkan Pehlivan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, hız verdiği seçim çalışmalarına Türk Kadınlar Birliği Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Menemen şubesini ziyaret ederek devam etti. Pehlivan, ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MEDYA EGE - AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi. STK, dernek ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Pehlivan, bu kapsamda Türk Kadınlar Birliği Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Menemen Şubesi'ne ziyarette bulundu.

İlk olarak Türk Kadınlar Birliği Derneği Menemen Şubesi’ni ziyaret eden Pehlivan, ziyaretinde kadın merkezli sivil toplum faaliyetlerinin güçlenmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak Dernek Başkanı Mevlüde Koç ve dernek yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

gfu628ywwaa8l4a.jpeg

Türk Kadınlar Birliği Derneği’nin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Menemen Şubesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Başkan Pehlivan, “Atatürkçü Düşünce Derneği Menemen Şubesi'nde gerçekleştirdiğim ziyaret sırasında, kıymetli kardeşlerimizin Atatürk ilke ve devrimlerine olan derin bağlılıklarını ve vatanseverliklerini görmekten büyük bir memnuniyet duydum” diyerek dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve üyelerle sohbet etti.

aaa.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.