Başkan Pehlivan'dan eğitimde ikinci dönem mesajı!

Başkan Pehlivan'dan eğitimde ikinci dönem mesajı!

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ikinci eğitim ve öğretim yılının başlamasından dolayı bütün öğrencilere başarı, huzur, sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

MEDYA EGE - Türkiye'de ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 1 milyon 178 bin öğretmen ve iki haftalık sömestir tatilinin ardından bugün ders başı yaptı.

gfjlnyixaaah2en.jpg

Menemen Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti’den Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan, eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının başlaması dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Başkan Pehlivan, eğitimin bir toplumun gelişimi açısından en hayati konu olduğunu belirterek, öğrencilere ve öğretmenlere sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir dönem geçirmelerini dilediğini söyledi.

Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan’ın o mesajı şu şekilde:

"Bugün, evlatlarımızın 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlamalarının heyecanını yaşıyoruz. Eğitim, bir toplumun gelişimi açısından en hayati konudur. Tam da bu nedenle baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk tüm öğretmenlerimize şöyle sesleniyor; 'Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. Çünkü toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir.' Bu vesileyle öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, eğitim camiamızda görev ve sorumlulukları bulunan herkese gösterecekleri çaba için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgili evlatlarım; sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılarla dolu bir dönem geçirmenizi diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.