Başkan Pehlivan'dan 'MAKUR'a teşekkür!

Başkan Pehlivan'dan 'MAKUR'a teşekkür!

Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli büyük depremin yıl dönümünde Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Arama Kurtarma Ekibi’ni ağırlayarak teşekkür etti.

MEDYA EGE - Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, 6 Şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketinin yıl dönümünde, büyük depremin ardından bölgeye ilk giden ekipler arasında yer alan Menemen Arama Kurtarma Ekibi’ni (MAKUR) kabul etti. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde hissedilen ve binlerce insanın hayatını kaybettiği deprem zamanında Menemen Arama Kurtarma Ekibi MAKUR’un olay anında cesaret ve özveriyle bölgede önemli çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Pehlivan, depremin yıl dönümünde her bir MAKUR görevlisinin teşekkürü hak ettiğini belirtti.

gfo58mcwqaaei5t.jpg

Pehlivan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü. Hepimiz adına yardıma koşan MAKUR kahramanlarımızı makamımda ağırlamanın onurunu ve gururunu yaşadım. Menemen Arama Kurtarma Ekibi (MAKUR), olay alanında gösterdikleri cesaret ve özveriyle hepimiz adına takdire şayan bir performans sergileyerek vicdanlarımızın üzerindeki yükü hafiflettiler. Onların hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, depremin etkilerini en azından ruhumuzda hafiflettiler. Allah hepsinden razı olsun. İyi ki varlar ve iyi ki bizim mesai arkadaşlarımlar. Bu vesileyle, tüm ekip arkadaşlarıma minnettarlığımı sunuyor, yaptıkları fedakârlıklar için kentim ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Birlikte çok daha güvenli bir gelecek inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

gfo58mcxkaaooo.jpg

gfo58mewcaas3q.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.