Başkan Pehlivan'dan Tatlı Bayram Sürprizi!

Başkan Pehlivan'dan Tatlı Bayram Sürprizi!

Ali Eyce yazdı; Başkan Pehlivan'dan Tatlı Bayram Sürprizi!

Kurban Bayramına girerken, herkese bayramın mutlu, huzurlu, barış içinde ve manevi değerlerine uygun olarak, yapılan ibadet ve duaların kabul olmasını diliyorum.

Bayramlar ağzımızın tadı, manevi değerlerimizin yükseldiği, toplum bilincinin her anlamda güçlendiği günlerdir.

Birlik içinde olmak, beraberlik içinde olmak, mutlu olmak, huzurlu olmak, sevdiklerimizle, sevenlerimizle birlikte olmak bayramları bayram yapan tabi ki en güzel şey.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ise, bayramı bayram yapacak bir hareketle bayramı bayram öncesi bir vatandaşa yaşattı.

Haberlerden okudum!

Başkan Pehlivan, Kişisel Bakım Hizmeti alan Menemenli bir vatandaşın evine, bu birimde çalışan belediye ekiplerinin giydiği görev kıyafetlerini giyerek gitmeye karar veriyor.

Kapısını çaldığı yaşlı kadın karşısında Menemen Belediyesi’nin Kişisel Bakım Hizmetleri biriminde çalışan görevlilerinin geldiğini, kendisine bayram öncesi kişisel bakım yapıp, bayramı her anlamda güzelleşmiş olarak gireceğini düşünüyor.

Bakım işleri başlıyor, yaşlı kadının bütün kişisel bakım beklentisi gideriliyor ve bayrama hazır hale getiriliyor.

İşte o sırada Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, başkan olduğunu ve ekibiyle birlikte yaşlı kadının evinde olduğunu söyleyerek, yaşlı kadının bayramını kutluyor.

Kadının sevinci ayrı, gururu ayrı, mutluluğu ayrı, kendisini güvende hissetmesi ayrı ayrı okunuyor yüzündeki gülüşlerinde, gözlerindeki bakışlarda.

Başkan Pehlivan’ın bu sürprizi sadece yaşlı kadını değil, kendi ekibini de mutlu ediyor.

Başkan Pehlivan’ın bu sürprizi sadece orada olan insanları değil, bayrama mutlu girmek isteyen bütün insanları mutlu ediyor.

Yerel yönetimlerin başında bulunan insanların, başkanlık yaptıkları bölgelerde böyle birebir insanlara dokunan hareketleri hem kendisini başkanlık yaptığı yerde güçlendirir, hem de yerel yönetimlerin varlığının Türkiye’nin neresinde olursa olsun ne kadar önemli olduğunu gösterir.

Başkan Pehlivan ve ekibini bu tatlı bayram sürprizi, bayram mutluluğu, bayram neşesi ve bayram hizmeti için kutluyorum.

Hepsine gönülden hayırlı bayramlar diliyorum.

İyi ki varsınız diyorum!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.