Başkan Pekdaş Teşekkür Belgesi Aldı

Başkan Pekdaş Teşekkür Belgesi Aldı

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, karne gününde teşekkür belgesi aldı.

Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a yaptığı başarılı hizmetlerden ötürü okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi.

2015-2016 eğitim öğretim yılı sona erdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’in kalbi Konak’ta da on binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da miniklerin karne sevincine ortak oldu. Çankaya Mahallesi’ndeki Namık Kemal İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Pekdaş, öğrencilere karne verdi.

97e06180-68f1-4a75-ae18-bbebedae89b4.jpg

Okul Müdürü Ayla Kayalar ve öğrenciler tarafından kapıda çiçeklerle karşılanan Pekdaş, okul bahçesinde düzenlenen yılsonu eğlencesini izledi. Törende konuşan Başkan Pekdaş, başarılı bir yılın ardından karne almanın gurur ve mutluluğunu yaşayan öğrencileri kutlayarak, “Türkiye’nin geleceği sizsiniz ve bizim sizin başarılarınıza ihtiyacımız var. Çok çalışın ama aynı zamanda müzikle, resimle, sanatın tüm dallarıyla uğraşın, bol bol kitap okuyun” dedi. Tören sonunda Okul Müdürü Ayla Kayalar, belediye başkanlığı sürecinde ortaya koyduğu çaba ve başarılı hizmetlerden ötürü Başkan Pekdaş’a teşekkür belgesi verdi. Müdür Kayalar ayrıca okullarına yapılan yardımlardan dolayı da Pekdaş ve ekibine şükranlarını sundu.

YAZ OKULLARINI KAÇIRMAYIN

Tören sonrası sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini veren Başkan Pekdaş, okulların kapanmasıyla yaz tatiline ‘merhaba’ diyen çocuklara tatili nasıl geçireceklerini sordu. Öğrencilere bol bol kitap okuyup, iyi dinlenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Pekdaş, Konak Belediyesi’nin Yaz Okulları’yla ilgili bilgilendirme de yaptı. 11 Temmuz’da başlayacak olan Yaz Okulları’yla ilgili detaylı bilgiyi Konak Belediyesi’nin www.konak.bel.tr web adresinden öğrenebileceklerini söyleyen Başkan Pekdaş, tüm öğrencileri hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri yaz okullarına davet etti. Pekdaş’ın elinden karne alan öğrencilere yaz tatilinde okusunlar diye Konak Belediyesi’nin armağanı olan kitaplar da verildi. Başkan Pekdaş ve beraberindekiler daha sonra okulun tiyatro sahnesinde düzenlenen gösterileri izledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.