Başkan Piriştina’dan 'Dadı'lı hayvanlar günü videosu

Başkan Piriştina’dan 'Dadı'lı hayvanlar günü videosu

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaz aylarında ailesine kattığı ve “Kızları üçledik” diye duyurduğu köpeği Dadı’nın ve tüm hayvanların gününü sosyal medyadan paylaştığı bir video ile kutladı

Buca’nın genç başkanı Levent Piriştina, sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Piriştina, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle, evlerinin maskotu Maltese Terrier cinsi “Dadı” adlı köpeğiyle, yatakta çekilmiş videosunu Twitter’dan paylaştı.


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, geçen yaz aylarında kızları Damla ve Arya’nın gelişimine olumlu katkı sağlayacağını düşündüğü için Bursa’dan, 2 aylık köpek aldı. Apartman daireleri için en çok tavsiye edilen Maltese Terrier ırkı köpeğe Dadı adı verildi.Başkan Piriştina, köpeği için sosyal medyadan "Kızları üçledim. Bu en ufak için isim arıyoruz yardımlarınızı bekleriz. Biraz vahşi ona göre" notuyla isim bulma çağrısı da yaptı. Hayvanları çok seven kızları için evde köpek beslemeye karar verdiğini belirten Piriştina, "Ev hayatına uygun bir köpek, çocuklar evde köpekle büyüsün istedik. Onların gelecek hayatları için de hayvan sevgisi çok kıymetli. O kadar tatlı ki. Aileyi genişlettik" dedi.
 

KUTLAMA VİDEOSU
 

Başkan Piriştina, köpeği Dadı’yla çektiği videoyu da sosyal medyadan paylaştı. Minik köpeğin sürekli yüzünde dolaştığı videoda Piriştina “Kutlamaların son dakikaları” diyerek 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne vurgu yaptı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.