Başkan Piriştina'dan duygusal paylaşım

Başkan Piriştina'dan duygusal paylaşım

"Canım Kardeşim" adlı filmin Buca'da çekilen sahneleri paylaşarak duygusal açıklamada bulundu.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - (Medya Ege) - Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Instagram'da fenomen paylaşım olan ve perşembe günleri yapılan "hgg (hey gidi günler)" etiketiyle duygusal bir paylaşımda bulundu.

Tarık Akan, Halit Akçatepe ve Kahraman Kıral'ın başrollerini paylaştığı ve Türk Sineması'nın klasikleri arasında yerini alan "Canım Kardeşim" adlı filmin Buca'da çekilen hipodrom sahnelerini paylaştı.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa565.jpg

Başkan Piriştina, paylaşımın altına şu açıklamayı yaptı:

"Günaydın Buca.. 1973 yılında çekilen ve Türk Sineması'na damga vuran "Canım Kardeşim" filminde bir sahne.. #hgg Yer: Şirinyer Hipodromu.. Acaba Tarık Akan'ın o zamanlarda hiç aklına gelir miydi? Aynı semtte onun adını taşıyan bir Gençlik Merkezi olacağı. Sevgi ve saygıyla.."

111111-003.jpg

Bilindiği üzere Buca'da açılan Tarık Akan Gençlik Merkezi, öğrencilere sağladığı birçok kolaylık ve fırsatla tüm İzmirliler tarafından takdirle karşılanan bir projeydi.

Başkan Piriştina'nın yaptığı bu duygusal paylaşımın ardından bir çok takipçisi Başkan'ı takdir etti. 

İşte o yorumlardan bazıları:

"Buca nın geleceğinde sizin gibi duyarlı,sanata,sanatçıya değer veren,vefa duyan bir başkan olacağını bilseydi bence aklına gelirdi başkanım...teşekkürler size ve çalışanlarınıza.."

"Boyle degerli kisilerin adini verdiginiz icin baskanimiza tesekkur ederim. Tekrar Bucanin baskani olarak gormek isteriz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.