Başkan Şahin: Dün devrimci sloganlar atarken bugün afişlerimizi toplatıyor

Başkan Şahin: Dün devrimci sloganlar atarken bugün afişlerimizi toplatıyor

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Bayraklı Belediyesi'nin afiş sökümüne tepki gösterdi.

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin'den de Bayraklı Belediyesi tarafından zabıtalar aracılığıyla, AK Parti afişlerinin sökülmesine tepki geldi. Şahin, tepkisini Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı eleştirdiği şu paylaşımla dile getirdi:

"İki gün önce buradan, bazı CHP ilçe Belediye Başkanlarının kendi partisi adına reklam alanı alamayınca, zabıta baskısı ve tehdidi ile almaya çalıştığını yazmıştım! Bugün de ortaya çıkan manzara ile kim olduğu gün gibi ortaya çıktı.

sefa-sahin-zzzx-cover.jpg

CHP'li Serdar Sandal, dün devrimci ayaklarına 'hak, hukuk' diye sloganlar atarken, bugün, resmi bir şekilde ücreti ödenip Cumhurbaşkanımız ve partimizin afişlerini, zabıta göndertip toplatıyor! Sizin gibi sözde devrimciler, baskıcılar değil hizmet devrimi yapanlar kazanacak.

Görevi boyunca beceriksiz ve kabiliyetsizlik anlayışına alıştığımız CHP'li Serdar Sandal'ın hukuksuzlukları da gün yüzünü çıkmaya başlıyor! Yaptığınız pislikler ve hukuksuzluklar gün yüzüne çıktıkça onların içinde boğulacaksınız merak etmeyin. Çatlak sandalına bindirecek ve göndereceğiz seni!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.