Başkan Şahin, İl Başkanları Kongresinde yerel seçim çalışmalarını başlattı

Başkan Şahin, İl Başkanları Kongresinde yerel seçim çalışmalarını başlattı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, bugün Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda yapılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, bugün Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda yapılıyor.

600 delegenin oy kullanacağı kongrede Mevcut İl Başkanı Veysel Şahin tek aday olarak seçime girecek. MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın başkanlığında gerçekleştirilecek kongrede MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar divanda görev aldı.

Kongreye, AK Parti Milletvekili Atilla Kaya, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, MHP İzmir eski Milletvekili Hasan Kalyoncu, TÜRK-İŞ İzmir Temsilcisi Hayrettin Çakmak, İzmir Esnaf Birlikleri Başkanı Yalçın Ata, Hak-İş İzmir İl Başkanı Gültekin Şimşek, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Erdem Hünü katılım sağladı.

mhp-izmirde-kongre-tam-gaz-tek-aday-sahinden-adaylik-aciklamasi-314976-news-big.jpg

MHP İzmir İl Başkan Adayı Veysel Şahin konuşmasında, “Varlığı, İmanı ve Liderliği ile Cumhuriyetimizin son 25 yılına damgasını vurmuş; 2023 Lider Ülke Türkiye Ülküsünün ve Türk Yüzyılı’nın banisi Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin veciz ifadeleriyle sözlerime başlamak istiyorum; Muhterem Genel Başkanımız Davamızı anlatırken; “Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in yolu hak yolu, halk yolu, hakikat yolu, vatan yolu, Kızılelma yolu, elbette Allah yoludur.”İfadelerini kullanmışlardır. Bu ifadeler O’nun izinde gidenlerin iman ölçüsü, mücadele yönü ile birlikte bitmek ve tükenmek bilmeyen azim ve kararlılığın tarifidir. Bu tarif, bozgunu Fetih rüyasına çevirenlerin, imkânsızlık ve yokluğu aşarak geleceğe umut olarak taşıyanların, çağları aşarak Türklük ve İslam davasını yaşatanların varlık ve dirlik tarifidir” dedi.

Şahin açıklamasının devamında, “Türk Milleti bu coğrafyaya tesadüfen gelmiş bir millet değildir. Atalarımızın Yüz yıl önce verdiği İstiklal savaşı sadece bir savaş ve kazandığı zafer de sadece kuru bir zafer değildir! Dünya Tarihin ve talihin seyrini değiştiren her büyük olayda imzası bulunan Türk Milleti geleceğin dünyasının da mimarı olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Onun mensupları oyunları bozarak, sömürü düzenini yıkarak ve insanlığın düştüğü vahim durumu “huzura” çevirerek geleceğe doğru yürümektedir. Bu yürüyüş ihanet odaklarının, emperyalist vesayetin, bölücü zihniyetlerin, ruhunu ve aklını vahşi batıya satmış hainlerin tek korkulu rüyasıdır! Bu yürüyüş darbelerden yılmayan, kâbus senaryolarını paramparça eden, zindanları ve darağaçlarını gül bahçesine çeviren azamet ve celadet yoludur” diye konuştu.

Yerel seçimlere ilişkin mesajlar veren Veysel Şahin, “Bugünden itibaren yürüdüğümüz mukaddes yolda, liderimizin gösterdiği hedeften bir an bile ayrılmadan 2024 yılında gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanmaya başlıyoruz. Lider Ülke Türkiye yolunda merkezi idare ile yerel yönetimler arasındaki hedef birliğini tesis etmek için Muhterem Genel Başkanımızın başlattığı “2024’de Doğru, Diyar Diyar Anadolu” başlığı altında faaliyetlerimize başlıyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine seri ve selametle vasıl olabilmenin tek formülü “Merkezden Yerele Tek Yürek Olmuş Türkiye”nin oluşması ve ortaya çıkmasıdır. İzmir’deki Türk Milliyetçileri olarak Cumhur İttifakı ve Partimizin zaferi için, Hedefimiz, “İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe” ulaşmaktır” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.