Başkan Şahin Traktörü Kaptı

Başkan Şahin Traktörü Kaptı

Demireller Traktör ve Tarım Makineleri, New Holland 3S Plaza’sını Menemen’de hizmete açtı. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde gerçekleştirilen açılışa katılan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bu anlamlı günde Menemen Ziraat Odası’na traktör k

  Tarım sektöründe 40 yıllık deneyime sahip New Holland Menemen Bayii Demireller Traktör ve Tarım Makineleri; Menemen başta olmak üzere Karşıyaka, Foça ve Aliağa gibi çevre ilçelerdeki çiftçilere hizmet vermek üzere 3S Plazası’nı Menemen’de hizmete açtı.

2.550 m2’si kapalı yaklaşık 7 bin m2 alanda satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek Demireller Traktör ve Tarım Makineleri’nin İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde hizmete açtığı 3S Plaza’nın açılış kurdelesini Türk Traktör Genel Müdürü Marko Votta, Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı İrfan Özdemir ve Demireller Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Demirel ile birlikte kesen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde, tarım kenti Menemen’in çiftçisini sevindirecek bir girişimde bulundu.

            Türk Traktör Genel Müdürü Marko Votta’dan, bu günün anısına Menemen Ziraat Odası’na Türk Traktör’ün TT 4 marka yerli üretim traktörünü hediye etmesini isteyen Başkan Tahir Şahin; “TT 4 traktöründen, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü anısına, Ziraat Odamızın nezdinde bütün köylerimiz adına bir tane hediye etseniz şık olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin tarım ekonomileri sıralamasında dünyanın 7’nci, traktör pazarında ise dünyanın en büyük 4’ncü ülkesi olduğunu söyleyen Marko Votta, “Bu tabiî ki şans eseri olan bir şey değil. Türk çiftçisinin çok uzun yıllara yayılan emekleriyle elde edilen başarıdır” sözlerine yer verdiği konuşmasından sonra Menemen çiftçisine beklediği müjdeyi verdi.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in, “Türk Traktör Ailesi’nden sizler adına, Ziraat Odamıza teslim edilmek üzere ve sizlerin tarlalarında kullanılmak üzere traktör rica etmiştik. Sağ olsunlar kabul ettiler, kendilerini yürekten kutluyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” sözlerinin ardından sahneye davet ettiği Türk Traktör Genel Müdürü Marko Votta; “Hayırlı olsun” diyerek, Menemen Ziraat Odası’na, Menemen çiftçisine daha iyi hizmet edebilmesi için ihtiyaç duyduğu traktörü hediye edeceklerini müjdeledi. Marko Votta’nın bu müjdesine; törene katılan Kamu Kurumları ve Sivil Toplum örgütleri yöneticileri, Muhtarlar, New Holland Bayileri ve Menemenli üreticiler alkışlarıyla teşekkür etti.

Türk Traktör’ün yerli üretimi olan TT 4’ün Menemen’deki ilk sahibi Cemil Hıdır’a yeni traktörünün anahtarını Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Türk Traktör Genel Müdürü Marko Votta birlikte sundu. Demireller Traktör ve Tarım Makineleri, New Holland 3S Plaza’nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, katılımcılar öğle yemeğinde ağırlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.