Başkan Şahin'den Mustafa İnce'ye tepki: Onlarca kaçak yer varken neden burayı yıkma gereği duydunuz?

Başkan Şahin'den Mustafa İnce'ye tepki: Onlarca kaçak yer varken neden burayı yıkma gereği duydunuz?

Güzelbahçe Belediyesi, yasal gerekçe sunmadan, MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin'in ortak olduğu kafenin önündeki güneşliği yıktı. Başkan Şahin, İnce'ye, "Onlarca kaçak yer varken neden burayı yıkma gereği duydunuz" diye sordu

MEDYA EGE - Güzelbahçe Belediyesi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin'in de ortağı olduğu La Viento Kafe'nin önünde yer alan güneşliğin yıkımı yapıldı.

Güzelbahçe Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye tepki gösteren Başkan Şahin, yıkım haberini şehit Fethi Sekin'in anma programındayken, çalışan bir personelin kendisini arayarak iletmesiyle öğrendiğini vurguladı.

Şahin, ekiplerin dün sabah saatlerinde kepçelerle gerçekleştirdiği usülsuz yıkıma ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Dün sabah 5 Ocak Fethi Sekin'in ölüm yıldönümü sebebiyle programdaydık. Biz programdayken, çalışan personelimiz bizi arayarak Güzelbahçe Belediyesi'nin buraya yıkıma geldiğini ve yıkımı başlattığını bize iletti. Biz kendilerine şu soruyu sormak istiyoruz; 'Bu bölgede ecrimisil ödeyen tek esnafım. Büyükşehir bölgesinde olmasına rağmen ve Milli Emlak'tan kiralanmış bir yeri, meclis kararı almaksızın, komisyon kararı almaksızın hiç bir tebligat yapmaksızın yıkma gücünü nereden alıyorlar?' Ben buradan başkanımıza şunu da söylemek istiyorum; Güzelbahçe'de, kendi muhacir alanları, sınırları içerisinde onlarca kaçak yer varken neden sadece burayı yıkma gereği duyduğunu çok merak ediyorum."

whatsapp-image-2024-01-06-at-10-28-34-3.jpeg

whatsapp-image-2024-01-06-at-10-28-34-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.