Başkan Sandal: Altyapı eksiklerimizi teker teker gideriyoruz

Başkan Sandal: Altyapı eksiklerimizi teker teker gideriyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki asfaltlama çalışmalarına ilişkin "Bayraklı’nın her sokağında çalışıyor, altyapı eksiklerimizi teker teker gideriyoruz" açıklamasını yaptı.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, ilçedeki yol çalışmalarına ilişkin halkı bilgilendirdi.

Başkan Sandal paylaşımında 4,5 yılda 350 bin ton asfalt serimi yaptıklarına işaret ederek "Bayraklı’nın her sokağında çalışıyor, altyapı eksiklerimizi teker teker gideriyoruz" açıklamasını yaptı.

653232d16ddd0.jpeg

Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak için zamanla eskiyen, bozulan yollarda yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZBETON’un da destekleriyle, asfaltın yanı sıra yaya yolları ve tali araç yolları başta olmak üzere, ilçenin tüm sokaklarına 28 bin metrekare kilit parke döşedi. İhtiyaç duyulan tüm bölgelerde, toplamda 15 bin metre bordür, 15 bin metre de çim bordürü uygulaması yapıldı.

Bayraklı’yı güzelleştirmek ve geliştirmek adına, ilçenin her sokağında eşzamanlı yürütülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

gempigqx0aepcod.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.