Başkan Sandal: Bayraklı’da AKP’ye de MHP’ye de ekmek yok

Başkan Sandal: Bayraklı’da AKP’ye de MHP’ye de ekmek yok

CHP İzmir İl Kongresi için bir araya gelen CHP Bayraklı delegeleri, Şenol Aslanoğlu'na tam destek verdiklerini açıkladı.

CHP Bayraklı İl Delegelerinin birlik ve dayanışma buluşması Bayraklı Havuz Kafe’de gerçekleşti. Toplantıda, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İlçe Başkanı Didem Gültekin, Belediye Başkanı Serdar Sandal, il ve ilçe yöneticileri ile il delegeleri yer aldı.

chp-bayraklidan-aslanogluna-tam-destek-5.jpeg

Bayraklı’nın delegeleri bu hafta yapılacak il kongresi öncesinde Şenol Aslanoğlu’nun adaylığına firesiz destek verdi.

chp-bayraklidan-aslanogluna-tam-destek-2-001.jpeg

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu “Bayraklı’ya her geldiğimde kendimi evimde hissediyorum. Desteğiniz için minnettarım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolunda tüm örgütümüzle daha uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Kongremizle birlikte İzmir’den Anadolu’ya yeniden umut aşılayacağız. 30 yıldır İzmir’i yönetiyoruz ve bu sonsuza kadar böyle olacak. Bu dönemin ilk il kongresi İzmir’de gerçekleşecek ve Türkiye’nin gözü de üzerimizde olacak. Örgütte çalışmayı esas alacağız. Herkesin hakkını herkese vereceğiz. Kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Bundan sonrası için de yapacağımız tek şey programlı ve verimli çalışmak. Bunu yaparsak 30 ilçenin tamamında seçimi kazanırız. Buna çok yakınız ve başarabiliriz. İyi ki varsınız! Hep birlikte mücadele içinde olacağız ve karanlıklara karşı savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

chp-bayraklidan-aslanogluna-tam-destek-4.jpeg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “CHP bu ülkeyi kuran partidir, kurucusu da Mustafa Kemal Atatürk’tür! CHP kimsenin kişisel ikbal kapısı değildir. Bugün toplumsal barışın mimarı olan, toplumun her kesimini Halil İbrahim sofrasında buluşturan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu doğru anlamalıyız. Tek amacımız barış, özgürlük, huzur, kardeşlik... Mesele artık Türkiye meselesidir. Bizim Genel Başkanımıza olan inancımız ve güvenimiz partimizi yarınlara taşıyacak en önemli aktör olmasından kaynaklanıyor. İl başkanımız da ilk günden itibaren genel başkanımızın yanında olduğunu her zaman ifade etmiştir. Biz de İzmir’de il başkanımızın Türkiye’de genel başkanımızın yanındayız. Bayraklı’da partimizin, örgütümüzün genel tavrı bu. Biz burada olduğumuz sürece Bayraklı’da AKP’ye de MHP’ye de ekmek yok. Bugün olduğu gibi bundan sonra da Bayraklı’da CHP’nin bayrağı dalgalanacak” diye konuştu.

chp-bayraklidan-aslanogluna-tam-destek-6-001.jpeg

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, “Zor bir süreci birlikte aştık. Bu birlik ve beraberliğimizi büyüteceğiz. İl kongremiz ve sonrasında sürekli alanlarda olacağız. 30’da 30 CHP bayrağını tüm ilçelerimizde dalgalandırmak istiyoruz. Sahada direkt insanlarla olan diyaloğuyla herkesin gönüllerine giren bir il başkanı modelimiz var. Ne zaman ihtiyaç duysak yanımızda oldu ve her zaman desteğini hissettik. Çıktığımız bu yolda Bayraklı örgütü sonuna kadar yanınızda. Bayraklı üzerinden kimse siyasal veya kişisel geleceğini planlamasın. Dün değil, ilk günden itibaren genel başkanımızla ilgili net tavır koyduğunuz için teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımızın yolunda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.