Başkan Sandal: Bayraklı’da can dostlarımız emin ellerde!

Başkan Sandal: Bayraklı’da can dostlarımız emin ellerde!

"Can dostlarımızın da en az bizim kadar yaşama hakkı var" diyen Başkan Sandal, son üç yılda sokak hayvanlarına verilen poliklinik hizmetlerine ilişkin verileri paylaştı.

Medya Ege- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sokak hayvanlarının yerleri barınaklardır" diyerek toplatılmalarına ilişkin talimat vermesinin üzerine açıklamada bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bu kent sadece bizim değil... Can dostlarımızın da en az bizim kadar yaşama hakkı var..." dedi.

fhl-e3oxwaialqu.jpg

Açıklamasında son üç yılda sokak hayvanlarına verilen poliklinik hizmetlerine ilişkin sayısal veriler paylaşan Başkan Sandal, 3 yılda 2 bin 354 sokak hayvanının kısırlaştırıldığını ve 2 bin 338 sahipsiz hayvanın kuduz aşılarının yapıldığını açıkladı.

Başkan Sandal, açıklamasında "Bayraklı’da can dostlarımız emin ellerde! Son 3 yılda 8 bin 589 canımıza poliklinik hizmeti verdik, 2 bin 338 sahipsiz hayvana kuduz aşılarını yaptık ve 2 bin 354’ünü kısırlaştırdık.

İlçemizin 70 farklı noktasına yerleştirdiğimiz besleme odakları ile, Bayraklımızı can dostlar için de yaşanabilir bir kent haline getirdik! Bu kent sadece bizim değil... Can dostlarımızın da en az bizim kadar yaşama hakkı var..." ifadelerine yer verdi.

fhnwixewyaiyikt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.