Başkan Sandal: Bayraklı'da kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz

Başkan Sandal: Bayraklı'da kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz

İzmir Denizlililer Dernek Başkanı Veli Kasap'ın ev sahipliğinde düzenlenen birlik ve dayanışma etkinliğine katılan Başkan Sandal, "Bayraklı’da, ülkemizin tüm renkleriyle, kardeşçe ve huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

Medya Ege- İzmir Denizlililer Derneği, Bayraklı Havuz Tesisleri’nde birlik ve dayanışma etkinliği düzenledi. İzmir Denizlililer Dernek Başkanı Veli Kasap'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve dernek üyeleri katıldı.

fhc6bphxoaygagt.jpg

Etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal, paylaşımında "İzmir Denizlililer Derneği’nin, Bayraklı Havuz Tesisleri’nde düzenlediği Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’nda buluştuk. Bayraklı’da, ülkemizin tüm renkleriyle, kardeşçe ve huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz..." ifadelerine yer verdi.

fhcfbs3x0ayx-97.jpg

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, etkinlik ile ilgili "İzmir Denizlililer Derneği tarafından Bayraklı'da düzenlenen birlik ve dayanışma etkinliğine katıldık. İzmir Denizlililer Dernek Başkanı Veli Kasap'ın ev sahipliğinde yapılan etkinlikte CHP Konak İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından, Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal, Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü ile Denizli Merkez Efendi, Çal ve Sivrihisar Belediye Başkanlarımız ve dernek üyeleriyle bir araya geldik." diye konuştu.

fhc57o2xiayeieg.jpg

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, "İzmir Denizliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Coşkun'la birlikte katıldık. İzmir'deki hemşehrilerimizle bir araya gelmemize vesile olan bu güzel organizasyon için Dernek Başkanı Sayın Veli Kasap'a, dernek yönetimine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

fhc6arhwyayepoy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.