Başkan Sandal, "Bayraklı'da öğrenmenin yaşı yok!"

Başkan Sandal, "Bayraklı'da öğrenmenin yaşı yok!"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kadın istihdamına dair açıklamalar yaparak, "Bayraklı'da öğrenmenin yaşı yok!" dedi.

Medya Ege- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Belediyesi tarafından kadınlara yönelik açılan hobi ve meslek edindirme kursları hakkında bilgi verdi. Bayraklı'da Hobi ve meslek edindirme kursları 16 merkezde ve 26 branşta eğitimlerine devam ediyor.

Kadınları toplumun her kesiminde görmek için çeşitli eğitimler ve kurslar veren Bayraklı Belediyesi, kadınların üretime teşvik etmek ve istihdama katılmaları için önünü açıyor. Bu kapsamda çeşitli kurslar düzenlediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Gerek hobi gerekse beceri kurslarına gösterilen ilgi bizi oldukça memnun ediyor. İlgilenen herkesi kurslarımıza katılmaya bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

ftrxboxwqaalewi.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Sandal, "Bayraklı'da öğrenmenin yaşı yok! Kadınlara yönelik açtığımız hobi ve meslek edindirme kursları 16 merkezde ve 26 branşta eğitimlerini sürdürüyor. Kadınları üretime teşvik etmek, istihdama katılmalarının önünü açmak için çeşitli branşlarda kurslar düzenliyoruz. Gerek hobi gerekse beceri kurslarına gösterilen ilgi bizi oldukça memnun ediyor. İlgilenen herkesi kurslarımıza katılmaya bekliyoruz. Detaylı bilgi: Kadın ve Aile Müdürlüğü 0232 345 00 63" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.