Başkan Sandal: Bizim yolumuz barışın ve kardeşliğin yoludur

Başkan Sandal: Bizim yolumuz barışın ve kardeşliğin yoludur

Bayraklı Belediyesi Kadın Kooperatifi tarafından, aşure etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Aşure bereketin simgesidir. Dayanışmanın, paylaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Bizim yolumuz barışın ve kardeşliğin yoludur" dedi.

Bayraklı Belediyesi Kadın Kooperatifi tarafından, Muharrem ayı kapsamında aşure etkinliği gerçekleştirildi.

KADIN KOOPERATİFİ ÜYELERİ AŞURE KARDI

Etkinlik, Bayraklı Belediyesi'nin Osmangazi Mahallesi hizmet binası bahçesinde bulunan Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi merkezinde gerçekleşti. Etkinliğe belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, çalışanlar ve kadın kooperatifi üyeleri katıldı. Birlik ve dayanışmayla karılan aşure çevredeki esnafa ve vatandaşa da dağıtıldı.

bayraklida-asure-bereketi2.jpeg

"AŞURE BEREKETİN SİMGESİDİR"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Birliğin, beraberliğin en önemli aylarından birisini daha yaşıyoruz. Aşure bereketin simgesidir. Dayanışmanın, paylaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Bizim yolumuz barışın ve kardeşliğin yoludur. Bunu bozmak isteyen her kim olursa, karşısında bizi bulur. Aşuremizin bereket getirmesini diliyorum. Dayanışmamız ve birliğimiz daim olsun” dedi.

bayraklida-asure-bereketi1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.