Başkan Sandal: Çağdaş gençler yetiştirmeye devam ediyoruz

Başkan Sandal: Çağdaş gençler yetiştirmeye devam ediyoruz

Bayraklı Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım, kitap ve rehberlik hizmeti desteğinde bulunulan öğrencilerin velileri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çağdaş gençler yetiştirmeye devam ediyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Eğitime yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, her yıl öğrencilere yönelik desteklerini sürdürüyor.

f9c0nglwqaavsqg.jpg

Öğrencilere; barınmadan ev eşyasına, beslenmeden ücretsiz ulaşıma, kırtasiye desteğinden kitap ve rehberlik hizmetine kadar pek çok alanda destekte bulunan Bayraklı Belediyesi tarafından Sosyal Etkinlik Merkezi'nde, destekte bulunulan 7., 8., 11. ve 12.sınıf mezunlarının velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

f9c0qcowoaatsag.jpg

Aydınlık ve çağdaş gençler yetiştirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Sandal, sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Sosyal Etkinlik Merkezimizde ücretsiz ulaşım, kitap ve rehberlik hizmeti desteğinde bulunduğumuz 7-8-11-12.sınıf mezunlarımızın velilerine bilgilendirme toplantısı düzenledik. Ülkemize aydınlık, çağdaş gençler yetiştirmeye devam ediyoruz."

f9c0oelxeaawntd.jpg

f9c0prkwuaaacny.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.